Ветеран полку «Азов» Сергій «Боцман» Коротких розглянув питання про те, чи може звинувачення експрезидента України Петра Порошенка у державній зраді закінчитися обвинувальним вироком.

Свою думку він висловив в ексклюзивній розмові з журналісткою Христиною Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

«Я думаю, Порошенка не посадять. Але якби його посадили, Порошенко міг би оголосити себе політичним ув'язненим. Насправді, звичайно, він не був би таким, але невмілі дії влади дозволили б йому виглядати саме так. Порошенка, на мою думку, треба садити не за зраду. Але влада своїми руками створює з Порошенка політв'язня та суперника для себе. Крім того, він захопив для себе патріотичний прапор, адже зараз у цьому політичному сегменті інших значних персон немає», - вважає Сергій Коротких.

Він позначив свою позицію щодо цього питання.

«Сам я підтримувати Порошенка не буду, але й активно виступати проти нього не бачу сенсу. Якби його садили як злодія – інша річ. Хтось з українських патріотів та ветеранів Донбасу безперечно підтримає Порошенка, але далеко не всі. Когось він може підкупити, хтось піде за ним з ідейних міркувань. У цій справі кожен сам робитиме свій вибір», - Сергій Коротких.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бізяєв прокоментував перспективи справи Порошенка.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв розповів про політичну сторону цієї кримінальної справи.