Політичний аналітик Руслан Бізяєв спрогнозував подальшу політичну долю п'ятого президента України Петра Порошенка, якому пред'явлено підозру у державній зраді.

Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Тему повернення Порошенка до України зараз розкручують у ЗМІ обидві сторони – це вигідно і тим, і іншим. Порошенко – це ідеальний спойлер для Зеленського у разі дострокових виборів. Володимир Олександрович гарантовано обходить Петра Олексійовича у другому турі. Але Порошенко не є ексклюзивним лідером правої опозиції – на цьому електоральному полі є ще й «Батьківщина», намагаються розкрутити Притулу, ну а «Голос»… про мертвих або добре, або нічого. Тому, щоб забезпечити вихід Порошенка до другого туру, його потрібно максимально розкрутити як лідера опозиції. Потрібно, щоб західний вектор розвитку України у голові його прихильника міцно асоціювався з ім'ям експрезидента», - каже Руслан Бізяєв.

На його думку, скандали часів президентства Порошенка зараз уже забуті.

«Наразі прихильники Порошенка збираються побудувати живий ланцюжок мало не від Борисполя до Києва. Це серйозна заявка на перемогу», - вважає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував американсько-російські переговори у Женеві.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв висловив свою думку щодо причин повстання в Казахстані.