Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«У нас у всіх бувають періоди в житті, коли ми дуже вразливі, коли рівень енергетики падає, коли ти відчуваєш, що будь-яка дрібниця може вивести з себе і ти буквально втрачаєш енергію. У таких важких ситуаціях дуже допомагають каміння, тому що каміння є енергетичним допінгом та ресурсом дуже чистої та стародавньої енергії. Тому, якщо ви відчуваєте, що вам потрібен якийсь додатковий ресурс, ви перебуваєте в якійсь стресовій ситуації, де не можна показувати емоції та дозволити собі розкиснути, я дуже рекомендую чорне каміння», - розповіла Ганна Вергелес.

Астролог сказала, що є прекрасне чорне каміння – обсидіани та гагати, але можна вибрати для себе абсолютно будь-який чорний камінь, який вам подобається. Чорні камені працюють як абсорбент, підкреслила вона, вони вбирають у себе все погане, як активоване вугілля. Чорний камінь вбирає всю негативну енергетику, повідомила вона, тим самим очищаючи нас і наш простір. І якщо ви відчуваєте, що треба себе трошки закрити енергетично, порадила вона, можна взяти два невеликі чорні камені, покласти їх собі в кишені, у сумочку, потримати в руках, щоб був фізичний контакт з ними.

«Це дуже добре працює, але головне не забувати їх чистити. Після того як ви прийшли додому і відчули, що складний день вже закінчився і можна розслабитися, ви берете свої камінчики, які були з вами, допомагали вам і працювали, і просто кладете їх на 15-20 хвилин під проточну воду. Це знімає той негативний прошарок енергетики, яку камінь на себе взяв. Рекомендую поставити у себе на робочому столі зріз каменю чорного агату тим, хто багато контактує з різними людьми. Тому що агат працює з ментально-інформаційним полем», - резюмувала Ганна Вергелес.

Популярні новини зараз
"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко розповіла про вплив ретроградного Меркурія на різні сфери життя людей.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, коли очікується наступний ретроградний Меркурій.