Астролог Влад Росс розповів про прийдешній ретроградний Меркурій і пояснив, що категорично заборонено робити в цей період, а для чого він навпаки буде сприятливим.

Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

«Буквально щойно старий новий рік прийде, Меркурій стане ретроградним. Вважається, що на ретроградному Меркурії в жодному разі не можна підписувати нові документи, розпочинати вивчення нової інформації, мов», - зазначив Влад Росс.

З іншого боку, каже астролог, якщо людина вже давно вивчає іноземну мову, то з 14 січня настає найкращий час відновити її вивчення. За його словами, загалом цей період буде сприятливим для того, щоб допрацювати щось, згадати про старих друзів.

«Тим більше що Меркурій практично цілий місяць буде в зодіакальному знаку Водолія. А Водолій – це знак дружби. Тому обов'язково відновлюйте свої дружні зв'язки, протекцію, знаходите нові вирішення старих питань. Ретроградний Меркурій у Водолії дозволяє будь-який старий матеріал змінити та зробити нову версію того, що було раніше. Трансформація, перезавантаження – це дуже сприятливо за Меркурія у Водолії у ретрорусі», - вважає Влад Росс.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З іншого боку, за словами астролога, між 10 та 17 січня Меркурій буде в стаціонарному становищі, і в цей час категорично забороняється підписувати якісь документи, навіть якщо це недоробка з минулого.

«Краще не складати іспити, якщо у вас буде якась сесія. Можете навіть забувати інформацію. З 10 по 17 краще не брати жодних квитків на потяги, літаки, постійно затримуватиметься транспорт, спізнюватися. Все може бути складно», - заявив Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко пояснила, що січень створений для того, щоб люди перезавантажилися.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.