Астролог Альбіна Пономаренко розповіла про особливості ретроградного Меркурія щодо його впливу на різні сфери життя людей, а також дала поради, як отримати з нього максимальну користь та уникнути шкоди.

Її слова пролунали у програмі «Прогноз».

«Цього року період ретроградного Меркурія буде з 14 січня до 4 лютого. Тому в другій половині січня я категорично не рекомендую розпочинати якихось важливих справ. У цей час ретроградний Меркурій поєднуватиметься з ретроградною Венерою, а ці дві планети, окрім іншого, відповідають за сферу підприємництва та за успіх нових починань. Бізнес розвиватиметься не дуже активно. Але цей період добрий, наприклад, для медитації, для пошуку нових партнерів, для консультацій. У цей час краще будувати плани, але ще не приступати до їх реалізації. Якщо вам під час ретроградного Меркурія спала на думку хороша ідея, бажано її записати – вона може стати в пригоді пізніше», - рекомендує Альбіна Пономаренко.

За її словами, на цей час можуть з'являтися дуже цінні ідеї.

«Цього року ретроградний Меркурій йтиме по Водолію і повернеться до Козерога. Для Меркурія це досить сильне становище. На початку лютого, коли він буде у Козерозі, дуже добре готуватися до іспитів», - каже Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона заявила, що у січні людям слід перезавантажуватися.

Також Знай.ua повідомляв, що Пономаренко назвала ключові дати у січні.