Астролог Альбіна Пономаренко поміркувала над тим, чи введуть в Україні до кінця січня ще один локдаун і чи є для цього конкретні передумови.

Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Передусім астролог називає ключові дні у січні, у які відбудуться якісь позитивні чи негативні події. Зокрема 13 та 14 січня, припускає Альбіна Пономаренко, варто чекати на погані новини, але потім будуть і хороші. Особливі ж сподівання вона має на 19 січня. «Втім, важливі позитивні зміни мають розпочатися вже 16 числа», - підкреслює гостя програми.

Також вона зазначає, що 18 січня стане важливою датою у плані ситуації із пандемією. «В карті України чорний Місяць може означати хворобу, вірус, а 18 січня у поєднання з нею входить ретроградна Венера», - розповідає астролог. Як вона пояснює, це може вилитися або у загострення ситуації з вірусом, або ж у його нормалізацію.

Щодо локдауну Альбіна Пономаренко зізнається, що навіть не береться робити якісь прогнози. Натомість гостя програми радить моніторити ситуацію, аби мати можливість прогнозувати і називати чіткі дати. «Епідемії – це така сфера, де астрологія не може дати однозначної відповіді, ми можемо лише припускати», - міркує вона.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономаренко розповіла, що зараз Юпітер заходить до Риб, а це може бути пов'язано з нафтою та газом.

Також Знай.ua писав про те, що Пономаренко порадила будувати плани найкраще з 14 січня до 4 лютого.