Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Нинішня ситуація найбільш вигідна саме для Порошенка, адже вона дозволяє йому бути у всіх на слуху. А оскільки пред'явити своїм прихильникам якихось успіхів він не може, то намагається з цієї ситуації вичавити максимум, і поки що йому це вдається. Створювати яскраву картинку він уміє. А ось Зеленському такий стан справ зовсім не потрібний, як і партії «Слуга народу». Якщо проти тебе є підозра – прийди, дай свідчення, і не треба нікуди тікати. Не треба боятися українських судів та правоохоронних органів, реформуванням яких ти ж і керував. У таку ситуацію може потрапити будь-хто, але не будь-хто почне чинити тиск на суд, а дії Порошенка – це саме тиск», - вважає Дмитро Соломчук.

Невинній людині, вважає політик, у такому становищі побоюватися нічого.

«Але політики в цій ситуації, замість того, щоб дотримуватися закону, починають колядувати, щедрувати, показувати свій патріотизм. Порошенко прагне закріпити за собою свій електорат, постати перед ним в образі сильного лідера», - каже Дмитро Соломчук.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше у МВС пояснили, чому припинили офіційний розшук Петра Порошенка.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку журналістки Катерини Котенкової, ув'язнення експрезиденту не загрожує.