Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«Історія з Порошенком. Швидше за все, колишнього президента не посадять. Але нерви потріпають неабияк. Найімовірніше, йому світить домашній арешт. Взагалі, мені здається, 2022 рік буде роком олігархів та зубожіння людей і бізнесу», - заявила Катерина Котенкова.

За її словами, щодо конкретних дій, то наші правоохоронні структури не дуже ефективні. Журналістка вважає, що вони на словах можуть лякати, а коли сягає справи, то правоохоронні органи не дуже ефективні.

«Як пишуть телеграм канали – я не можу підтвердити чи спростувати інформацію – у парламентській партії «Слуга народу» кулуарно опрацьовується новий законопроєкт щодо гарантій колишнім главам держави», - повідомила Катерина Котенкова.

Вона пояснила, що планується внести до нового закону положення про довічну недоторканність, неможливість притягнення до кримінальної та адміністративної відповідальності колишніх президентів України. Журналістка розповіла, що імунітет пропонується поширити і щодо діянь, які могли бути скоєні і за межами здійснення президентських повноважень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Але це все їхнє життя. А є інша. Реальна. Так от, для людей цього року нічого не світить. Тому що гроші з бюджету підуть на дороги і на велике будівництво, втім, чиновники про себе також не забули», - наголосила Катерина Котенкова.

Як повідомляв Знай.ua, Панченко розповіла, що буде з пенсіями у 2022 році.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про наслідки високих тарифів за опалення для бізнесу.