Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі Знай.ua.

«Я бачу, що зараз відбувається у країні. Підприємства не витримують тарифів, людей звільняють. І така політика влади мені не подобається. Нинішня ситуація демонструє управлінську безпорадність влади. Боюся, урок менеджменту може бути дуже болючим», - заявила Катерина Котенкова.

Журналістка наголосила, що причиною критичної ситуації в країні є неправильні управлінські рішення та помилки політиків. На її думку, за помилки треба нести відповідальність, а з підступами ворогів боротися своєю чесністю, ефективністю та відкритістю. Катерина Котенкова зазначила, що нинішня влада спробувала оголосити боротьбу з олігархатом. За її словами, до цього олігархат або виховували і підпорядковували, як за Кучми, або товаришували з ним.

«У будь-якому разі, боротьба з олігархатом – це як ознака боротьби з економічною монополією, що є позитивом. Для влади це успіх, адже це найпопулярніша тема. Якщо можна вважати успіхом те, що поки що немає голодних бунтів, то це успіх. Але продуктові картки і так далі це вже насторожує», - вважає Катерина Котенкова.

На її думку, найбільша проблема для влади – це коли падає довіра населення, яке обирало владу. Відповідно, каже журналістка, починає тріщати швами весь державний апарат. Катерина Котенкова зазначила, що чиновники теж це розуміють і починають переорієнтуватися, через що рішення, які ухвалюють у владних кабінетах, не реалізовуються.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фурса заявив, що рішення уряду про пільговий газ для агрокомпаній призведе до схем і зловживань.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про нестачу газу на опалювальний сезон.