Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Якщо ми говоримо про долю, карму та фатум, то бувають і позитивні моменти, коли кармічно пощастило або кармічно закохався та все склалося чудово. Найкармічніші знаки цього року – це Тельці та Скорпіони. Тому що в астрології є таке поняття як кармічні або місячні вузли. І ці прекрасні місячні вузли перейшли у знаки Скорпіона та Тельця. Усі затемнення цього року: сонячні та місячні, будуть йти по осі Тельця та Скорпіона», - повідомила Ганна Вергелес.

Астролог сказала, що саме тому всі Тельці та Скорпіони протягом року проходитимуть свої кармічні уроки. Це може бути пов'язано, вважає вона, з уроками підбиття підсумків у сфері грошей та фінансів. Телець – це знак фінансів, наголосила вона, а Скорпіон – це знак, пов'язаний з колективними, громадськими грошима, кредитами та позиками. Тому все, що стосується балансу між особистим майном та ресурсами світу, упевнена вона, саме такі уроки будуть проходити Тельці та Скорпіони.

«І якщо для Тельців це більше про закладку якихось нових завдань та кармічних цілей у тому числі, коли ти починаєш відкривати для себе нові горизонти, то для Скорпіонів – це скоріше підбиття підсумків. Це, можливо, моменти віддачі боргів та ситуації, коли ти розумієш, що якийсь довгий етап у твоєму житті закривається. І тебе вже не влаштовує той матеріальний рівень, який ти маєш й треба рухатися далі. Тому Скорпіони можуть проходити дуже цікаві уроки, пов'язані з вирішенням якихось проблем з минулого», - резюмувала Ганна Вергелес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес заявила, що чорне каміння працює як абсорбент, воно вбирає у себе все погане.

Також Знай.ua писав про те, що Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.