Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«15 місячна доба – це період повного Місяця, коли на початку сонячної доби у нас ще повний Місяць, а потім відбувається пік повного місяця. І дуже часто в цей час бувають затемнення, тому місячні затемнення бувають саме в повний місяць. Цей 15 місячний день може бути в Місяці, що росте і спадає, але в будь-якому випадку це небезпечний день», - розповіла Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки. А далі йде 16 гармонійний місячний день, повідомила вона, потім 17 радісний місячний день. Після цього триває особлива 18 місячна доба, підкреслила вона, тобто дзеркальний день. І це той час, коли світ показує, які ми, вважає вона, і як ми ставимося до інших людей.

«Якщо ви були хорошими хлопчиками або дівчатками, то 18-місячна доба буде для вас щасливим періодом. А якщо ви десь накосячили, то саме цього дня всі ваші косяки вилізуть. Слідом за 18 місячною добою відразу йде 19 місячна доба і їх символ павук. І насправді цей день може бути не таким вже й поганим, але його головна особливість у тому, чим більше людина метушиться у 19 місячну добу, тим гірше їй буде», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко пояснила, що січень створений для того, щоб люди перезавантажилися.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Альбіна Пономаренко розповіла, чим варто займатися у день зимового сонцестояння.