Слова політика прозвучали у програмі Сергія Доротича #SaveФОП.

«Протест від шахтарів через євробляхерів дійшов уже до ФОПів. Усі мої колеги в парламенті згодні, що зараз Кабмін максимально викручує руки підприємцям, і це стосується не лише малого та середнього, а й великого бізнесу та наших закордонних партнерів. Те, що в Україні знищують, наприклад, освіту – невипадково. Адже насамперед вона існувала на ті гроші, які платив малий та середній бізнес, а тепер платити їх уже нема кому – цей бізнес практично знищений. Точніше, він ще тримається, але насилу», - говорить Сергій Шахов.

На його думку, дрібний бізнес може зрости до великого, але для цього держава повинна не заважати йому.

«Тільки в Україні чиновники думають лише про те, як знищити бізнес – чи хоча б здерти з його якнайбільше. Тому всі зміни залежать від чиновників найвищого рівня. Але риба, як відомо, гниє з голови. А голова у нас зараз безперечно гнила. Усі грають у політику – і програють», - вважає Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він звинуватив владу у прагненні пограбувати українців за допомогою державного бюджету на 2022 рік.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Шахова, блокування постачання вугілля про сторони Росії поставило Луганську область на межу катастрофи.