Про це він розповів у програмі Олександра Кочеткова «Валіза пророка».

Передусім гість програми зазначає, що 2021 рік вже змінив українців, а відтак 2022 року навряд вдасться це зробити. «Не можна двічі увійти в один локдаун», - підкреслює він.

Зокрема Олександр Новохатський говорить про олігархів: вони вже будуть вести свої ігри не зі світом чи з президентом, а з громадськістю, а також пропонуватимуть нові політичні проєкти, на які даватимуть гроші, та нових осіб. «Гроші вони вкладатимуть не в повітря, а в людей», - стверджує аналітик.

За його словами, йдеться і про явні, і про неявні політичні сили. З точки зору ідеології, пояснює експерт, вони можуть нагадувати як і Зеленського, так і Порошенка, так і Тимошенко, але це радше деталі.

Так чи інакше, міркує Олександр Новохатський, зупинити цей процес вже не вдасться і він матиме свої наслідки. «Цього року ми ризикуємо побачити президента, який спирається на силу, та олігархів, у яких виникли проблеми не лише всередині України, а й зі світовим простором», - підсумовує аналітик.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський заявив, що правитель структурує простір під себе, але в Україні це не працює.

Також Знай.ua писав про те, що Чаплига заявив, що олігархи користуються Україною.