Про це він повідомив у своєму Telegram.

«Не має жодного сенсу панікувати – це не допоможе абсолютно нікому. Є цілий ряд факторів, які у реальному житті відбуваються: ми бачимо системну підготовку РФ, системний плановий підхід до наступного етапу бойових дій на території Україні та бачимо перекидання військ на територію Білорусі», - зазначив Максим Жорін.

За словами експерта, представники влади інших країн набагато більше переймаються цими процесами, аніж керівництво України, яке, на думку Максима Жоріна, мало б готувати країну до можливої війни.

«Чи буде наступ чи ні: колись, безумовно, буде, але я дуже сумніваюсь, що зараз є хоч одна людина на території РФ, яка зможе назвати точну дату, коли це буде відбуватися. РФ завжди керується однією формулою: вони готуються, а потім вичікують момент, і те саме вони роблять зараз», - сказав Максим Жорін.

Як зазначив експерт, Росія дійсно робить усі процеси, аби перейти до нового етапу військового конфлікту на території України, але коли саме вони до нього перейдуть – буде залежати, на думку Максима Жоріна, від дій української влади.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Зайченко розповів, які проблеми виникли у концерні «Військторгсервіс».

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус вшанував пам’ять загиблих під час обстрілу мікрорайону Маріуполя у 2015 році.