Його слова прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Зважаючи на все, в уряді розуміють, як може діяти Росія. Тут дуже важливо дотриматися балансу: з одного боку, показати, що влада розуміє загрозу та реагує на неї, а з іншого – не спровокувати паніку. У настроях українських громадян важливо уникнути емоційного стресу. До того ж треба враховувати те, що психологи називають синдромом післявідпускної депресії. У січні люди повертаються з новорічних відпусток та канікул, і настрій у них не найкращий. Такий перепад дуже впливає на людей – а тут ще й з'явилася інформація про військову загрозу. У такій ситуації бажано зменшувати кількість факторів, які спричиняють стрес», - вважає Володимир Фесенко.

Посилаючись на експертів, він припускає, що ще як мінімум два чи три тижні напруженість зростатиме.

«Найімовірніший сценарій – зростання напруженості в американсько-російських переговорах. А емоційно вона наростатиме у засобах масової інформації. Хоча мені здається, що її градус слід зменшити», - зазначає Володимир Фесенко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що останні 20 років у Києві панували інтереси забудовників.

Також Знай.ua повідомляв, що Фесенко прокоментував розрив між Зеленським і Разумковим.