Про це він розповів у програмі Євгена Рибчинського «Ще не вмерла UA».

«Коли аналізували ситуацію в Білорусі, було очевидно, чому не відбулася зміна режиму Лукашенка. Тому що не було розколу в правлячому класі. Зараз у Зеленського теж піклуються про консолідацію команди. Безумовно, там теж є певні протиріччя. Але все ж таки вони намагаються консолідувати свою команду, і явних ознак розколу немає», - каже він.

У ситуації з відставкою Дмитра Разумкова Фесенко вбачає зіркову хворобу спікера Верховної ради.

«Він сам відійшов від команди і тому розрив був неминучий. Це було лише питання часу і обставин. В принципі, не він один такий. Я бачив на власні очі, як висока посада на більш зрілих за віком і за досвідом людей впливала. Я пам’ятаю трансформацію Ющенка. Я пам’ятаю його поведінку, спілкування з людьми до обрання президентом. Він був головою Нацбанку, прем’єр-міністром, але все рівно був відкритим, демократичним. А потім і хвороба, і драматичні події Помаранчевої революції, і перемога на виборах вплинули на нього. Він одразу піднявся над усіма і дуже суттєво змінився», - зазначає Фесенко.

Ще один приклад зіркової хвороби – Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

«Петро Олексійович, я теж його пам’ятаю до виборів. Ми разом з колегами працювали з ним час від часу. Після виборів дуже змінився. До речі, і після відходу від влади теж певна трансформація відбулася», - каже політолог.

Як повідомляє Знай.ua, Дацюк пояснив, що завадило українцям вийти на входження в історію.

Також Знай.ua повідомляв, що Україна, на думку Фурси, повертається до ситуації, яка була при Януковичі.