Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Запити європейців та слов'ян справді відрізняються, бо європейці не вірять у чорну магію. Вони дуже довіряють картам таро, і там насправді це дуже популярно, бо спочатку карти прийшли до Європи в 13-14 столітті. І таємні товариства з минулих часів і сьогодні використовують карти таро. У Марселі, Мілані та Турині є дуже потужні таємні школи та товариства, де практикуються таро досі. Запити там у принципі завжди одні й ті самі, всіх цікавлять фінанси та особисте життя. Від слов'янських клієнток здебільшого йдуть запити про псування та чорну магію на них», - розповіла Надія Лупій.

Таролог сказала, що енергія рун і таро дуже відрізняються, у таро більш м'яка енергетика і з ними можуть працювати більше людей. А руни треба дуже добре вивчити, повідомила вона, та відчути через себе. Тому що кожна руна проходячи через тебе, підкреслила вона, трансформуватиме тебе зсередини і зовні теж. Завдяки рунам, наголосила вона, відбувається дуже потужний досвід духовного розвитку.

«Я майстер таро нового покоління ще й тому, що багато питань, які розглядаються зараз, можуть бути досить сучасними. Я, звичайно, прихильник того, що потрібно робити особисті фінансові прогнози і такі прогнози як з біткоінами, які начебто і глобальні, але, з іншого боку, є особистими. Тому що у кожного по-різному відкрито або закрито грошовий потік. До когось гроші можуть як легко прийти, так і піти легко, а комусь вони важко приходять, але при цьому залишаються», - резюмувала Надія Лупій.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес заявила, що чорне каміння працює як абсорбент, воно вбирає у себе все погане.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.