Про це він розповів у програмі «Романенко. Бесіди».

На думку експерта, Україна подібна на Ізраїль 1948 року. Як він розповідає, Ізраїль насправді доволі довго не мав свого збройного виробництва. «Прощаючись із радянським минулим, ми разом із водою виплеснули й дитину – всю науку, усі технології», - пояснює він. А відтак, каже Геннадій Друзенко, можна вважати друзями всіх, хто постачає Україні зброю, а вона вже встигла показати потужність свого військового потенціалу.

Водночас він ставить питання щодо готовності політичного керівництва України до повномасштабної війни. «У країні ось уже вісім років триває війна, а в нас досі не відновили виробництво зброї», - підкреслює юрист. Інакше, міркує Геннадій Друзенко, державі не довелося би жебракувати та радіти кожній подачці.

Тим не менш, гість програми переконаний, що Україна не дістанеться Росії. «Увійшовши до України, Росія може отримати те, що СРСР отримав в Афганістані, лише у значно більшому масштабі», - підкреслює він. Геннадій Друзенко акцентує на тому, що Україна має потужну недержавну структуру – 100-150 тисяч ветеранів, які вміють і вмирати, і вбивати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергєєв розповів про те, чи змінилася військова організація Росії майже за вісім років війни з Україною.

Також Знай.ua писав про те, що Бобровська розповіла, чи може Україна очікувати на допомогу у разі вторгнення Росії.