Про це вона розповіла на каналі «А як насправді?».

«З кожним днем ситуація навколо можливого нападу Росії на Україну загострюється. Інформація в основному надходить із двох джерел: США та Великобританія. Але, як не дивно, Росія при цьому, як і раніше, стверджує, що не бачить необхідності в таких діях, якщо, звичайно, ті самі США і Великобританія не почнуть встановлювати свої ядерні голівки в Україні і розширювати присутність НАТО все ближче до кордонів Росії», - каже Мирослава Бобровська.

За її словами, Путін чекає на письмові гарантії безпеки, а США все ще думатимуть, що відповісти РФ. Вона зазначила, що чутки про варіанти нападу є абсолютно різними. Мирослава Бобровська розповіла, що, згідно з одним із них, президент Китаю попросив Путіна не нападати, доки не пройде олімпіада. Журналістка наголосила, що Великобританія малює новий союз проти агресорів: Україна, Польща та Британія.

«Польща давно скривджена на ЄС, коли їх поставила на місце при спробі зробити польські закони пріоритетнішими за європейські. Британія підгортає Східну Європу ще навіть до виходу з ЄС у пошуках союзників, та й ближче до Росії та Білорусії, звичайно», - розповіла Мирослава Бобровська.

Журналістка додала, що якщо говорити про Польщу та Україну, то між країнами насправді давно натягнуті відносини, зокрема у зв'язку з націоналістами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Ну, а що ж Україна? За фактом нічого. У разі масштабного нападу РФ Україна сама по собі, сама за себе. Воювати за нас не підуть», - вважає Мирослава Бобровська.

Як повідомляв Знай.ua, Подорожній заявив, що протистояння Україна-Росія виходить за межі політики та набуває рис ідеологічної війни.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков прокоментував можливість повномасштабного російського військового вторгнення на територію України.