Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

На думку футуролога, війна з РФ розпочнеться або впродовж цього року, або вже на початку наступного. Тим не менш, зауважує він, йдеться не про повномасштабний наступ часів Другої світової війни, а радше про можливі точкові ракетні удари по електростанціях, військових об’єктах, лініях розподілу та інших інфраструктурних об’єктах.

Як пояснює Олексій Толкачов, Росії Україна потрібна зі своєю інфраструктурою, оскільки у фінансовому плані ще одну державу вона не витягне. «Не буде й килимових бомбардувань. Річ у тім, що Україна потрібна Росії як частина нового СРСР, століття створення якого Путін готується урочисто відсвяткувати наприкінці цього року. До цього моменту йому потрібно вже мати Україну», - підкреслює гість програми.

Також він вважає, що президенту РФ варто порушити функціонування економіки України. З іншого боку, міркує Олексій Толкачов, навіть якщо Росія перейде в атаку, половину всього зроблять українці. «Річ у тім, що Росія ніколи не зважилася б напасти на Україну, якби вона була сильною і мала адекватну владу, яку підтримує народ», - пояснює експерт.

Популярні новини зараз
15% чи 20% податку: скільки зобов'яжуть сплачувати пенсіонерів 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що, якщо в Україні Росія обламає зуби, то це призведе до її розвалу зсередини.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков пояснив, чому Росії не вигідно захоплювати Україну.