Про це він розповів у своєму блозі.

«Головний виробник нових РЛС в Україні НВК «Іскра» призупиняє свою роботу. Міністерство оборони відмовилося від усіх замовлень. Це означає скасування ДОЗ та припинення дослідницько-конструкторських робіт», - розповів Андрій Білецький.

Також, як зазначив Андрій Білецький, паралельно через брак коштів на опалення переводиться на спецрежим Миколаївський НВК «Зоря»-«Машпроєкт», де проєктуються газові турбіни для морських суден, електроенергетики та газотранспортних магістралей.

«І тільки на «Великому будівництві» все без змін: щороку вартість «великого ремонту» зростає майже удвічі. А як же тероборона, зброя, ВПК? А зброю нам американці «подарують» – їх чомусь наш суверенітет турбує більше, ніж Зеленського», - підкреслив Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 30 січня у Києві відбувся відкритий вишкіл за ініціативи Андрія Білецького та Громадського Штабу оборони.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький розповів, у якому стані перебувають українські військові заводи.