Фрагмент виступу він опублікував у своєму блозі.

«Шепетівський ремонтний завод ремонтує 99% артилерійського озброєння в країні та усі гармати. 4 дні тому листопадовим рішенням «Укроборонпрому» Шепетівський завод було зупинено на реструктуризацію, яка почалася з того, що продається надлишкове майно заводу», - зазначив Андрій Білецький.

За словами експерта, продаж надлишкового майна, а саме деякі гармати та територія заводу, є неприпустимим під час війни, тим паче, як зазначив Андрій Білецький, завод дуже сильно навантажений роботою.

«Його зупинили і він кілька днів вже не працює, тому що треба продати землю і на металобрухт залишки старих озброєнь, які можливо можна полагодити», - підкреслив Андрій Білецький.

Як зазначив експерт, також Харківське конструкторське бюро ім. Морозова, яке має світову популярність, перевели на одноденний робочий тиждень.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

«У нас настільки все «спокійно», що Харківський завод працює один раз на тиждень. Українці повинні поставити питання – що ви робите для того, щоб ми могли спати спокійно?», - підкреслив Андрій Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що Захід йде на зближення з Росією.

Також Знай.ua публікував заяву Андрія Білецького, що німецькі неокомуністи знову підтримують необільшовицьку Росію.