Свою думку експерт висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай.24».

«Політичної опозиції в Україні немає – є економічна опозиція. Це люди, які не при владі, але у них немає з владою ідейних та політичних розбіжностей. Зараз в українській опозиції триває процес структурування. Зокрема йдеться про оформлення політичного проєкту Дмитра Разумкова. Раніше можна було говорити, що в опозиції існує конгломерат колишніх партнерів Зеленського, конгломерат політиків старої формації. Зараз там чітко оформляються різні команди навколо певних фігур. Але це середовище, як і раніше, було б правильніше називати не опозицією, а не-владою», - вважає Руслан Бортник.

Він також торкнувся питання перспектив політичної сили Разумкова.

«Громадська організація Разумкова – це вже заявка на політичну партію. Саму партію зараз створювати небажано, тому що тоді вона стане самостійною силою та заживе власним життям. А там досі не вирішено, хто інвестуватиме гроші в цю партію, і допоможе їй медіавпливом», - каже Руслан Бортник.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, на його думку, Росія зараз заявляє про себе як гранат збереження чинної влади в інших країнах.

Також Знай.ua повідомляв, що Бортник порівняв Петра Порошенка із російським опозиційним лідером Олексієм Навальним.