Про це він розповів на своїй сторінці у Telegram.

«Зеленський оголосив про створення професійної армії з 2024 року, нові 20 бригад, збільшення чисельності ЗСУ на 100 тисяч осіб і підвищення зарплат військовим. Виглядає, мабуть, серйозно. Але насправді, небезпечно, коли головнокомандувач не бачить різниці між заявами про «мільярд дерев» і планами реформ в армії. Знову гучні слова, за якими не буде практичних результатів», - вважає Максим Жорін.

За його словами, створення професійної армії призводить до скорочення її чисельності при збільшенні фінансування, проте Зеленський обіцяє і збільшити армію, і зробити її професійною. На думку ветерана, такі заяви є черговим набором гасел для публіки.

«Реальні дії Зеленського не говорять, що армія є серед його пріоритетів. Зупинилася ціла низка оборонних підприємств і проєктів, у тому числі ракетних. Тягнули з виконанням Державного оборонного замовлення. Витратили на ремонт доріг в рази більше, ніж на постачання ЗСУ. Не підвищували зарплати військовим упродовж 2,5 років. Всі знають, що відбувається відтік кадрів з армії, а окремі бригади укомплектовані менш ніж на 50%. І це далеко не весь перелік проблем», - заявив Максим Жорін.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Зайченко розповів, які проблеми виникли у концерні «Військторгсервіс».

Також Знай.ua повідомляв, що Національний Корпус вшанував пам’ять загиблих під час обстрілу мікрорайону Маріуполя у 2015 році.