Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Ми повинні себе самі прив’язати до Заходу. Якщо ми себе прив’язуємо до якихось інвесторів, обмінів технологіями, то ми себе просто форсовано прив’язуємо до них і виривати нас буде важче», - зазначив Віктор Андрусів.

За словами експерта, щоб забезпечити Україні ефективну євроінтеграцію, потрібно якомога більше сфер життя прив’язувати до Заходу.

«Ясно, що для них ми не є цікавими, але ми повинні бути «настирливою мухою». Ми повинні перестати просити і почати прив’язуватись: чим більше у них буде різного роду прив’язок до нас, то тим більше ми для них будемо ставати зрозумілими, а зараз ми для них якесь дике поле», - підкреслив Віктор Андрусів.

Як зазначив експерт, Росія постійно створює Україні образ невизначеності, що відштовхує від нас Західних партнерів, але якщо ми чітко будемо показувати свою позицію та охоче йти на співпрацю із Заходом, то це розвіє ту невизначеність, і процес інтеграції України буде проходити набагато краще.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«І ми таким чином будемо себе агресивно прив’язувати в Європу, Штати або у ту саму Британію: раз вона нам простягнула руку, то треба двома руками схопитися за неї і тягнутися», - підкреслив Віктор Андрусів.

Як повідомляв Знай.ua, Геннадій Друзенко оцінив воєнний потенціал України та заявив, що Росії вона не дістанеться.

Також Знай.ua публікував слова Кирила Сергєєва: Росіяни завжди беруть кількістю, їхній принцип – «Баби нових понароджують».