Свою позицію він висловив у програмі «Розвилка».

«Перекидання трьох тисяч військовослужбовців НАТО до Східної Європи можна розглядати двояко. З одного боку, це можна зрозуміти так, що колективний Захід дає відповідь Путіну, і починається процес розгортання сил. І три тисячі військових – це не так мало, як може здатися. Але ключовий момент сучасної війни – це інфраструктура. Тому варто звернути увагу на інфраструктурний бік питання – зокрема, відсутність перекидання авіації. Можна зробити висновок, що тут мета – зайняти передпілля із суто оборонними цілями. Так вважають наші західні колеги, а я спеціально посилаюсь на них, оскільки думка й українських, і російських фахівців буде трохи суб'єктивною», - вважає Руслан Бізяєв.

За його словами, європейці досить спокійно реагують на факт перекидання військ.

«Перекидання військ – це не підготовка до війни або до відбиття агресії. Важливо подивитися на дислокацію цих військ. Питання в тому, чи будуть вони ближчими до Львова чи до Бреста», - каже Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував міжнародний розклад сил навколо України.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, зараз усередині НАТО та ЄС створюються окремі альянси.