Його слова прозвучали у програмі «Прогноз» на каналі «Знай 24».

«США загрожують Росії новими санкціями, але насправді готові до діалогу з нею. Тільки зараз цей діалог не буде цілком публічним. У такий спосіб адміністрація Байдена показує республіканцям, що червоні лінії дотримуються, а партнерам показує, що за їхньою спиною жодні переговори не ведуться. А Європа висловлює симпатію до України, але грошей їй так просто не дає. Звичайно, Макрон – добрій душі людина, але гроші, отримані від нього – це сигнал: хлопці, визначтеся, з ким ви. Ви з Європою чи з тими, хто дає вам списані вертольоти?» - вважає Руслан Бізяєв.

Європа, на його думку, хоче поговорити з Україною щодо виконання Мінських угод.

«А Україна не відмовляється від Мінська, але й не погоджується на переговори з бойовиками ОРДЛО. Україні потрібний спочатку контроль над кордоном, а потім все інше. До Києва приїхав Борис Джонсон, морально підтримав позицію України, але насправді від цього не буде легше», - каже Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував реакцію американської дипломатії на російський ультиматум.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Бізяєва, рейтинг Порошенка останнім часом зріс приблизно на п'ять відсотків.