Слова експерта прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Рейтинг Порошенка зараз становить близько 15 відсотків, тобто він зріс на п'ять відсотків. Нинішній президент не має причин для побоювань, адже Порошенко для Зеленського – ідеальний спаринг-партнер. Я з самого початку говорив, що кримінальна справа проти Порошенка підвищить його рейтинг – і він піднявся до другого місця. Тепер на політичній сцені є ключовий дует Зеленський-Порошенко, і є бек-вокал – політики-спойлери, яким до виборів соціологи дають від п'яти до дев'яти відсотків, а на виборах вони й трьох не набирають. Вони лише для того й потрібні, щоб створити картинку протистояння Порошенка та Зеленського», - вважає Руслан Бізяєв.

Він також прокоментував рейтинг чинного глави держави Володимира Зеленського.

«Прибічники Зеленського стверджують, що рейтинг має більш як 20 відсотків, противники – що менше. За це зараз і йде бій – і в Телеграм-каналах, і в соціологічних опитуваннях. Сам я думаю, що другий варіант ближчий до істини», - каже Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував фінансову допомогу, яку Україна отримала від Єврокомісії.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Бізяєва, Британія розглядає Україну як частину нової лінії Пілсудського.