Його слова прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«У ході американсько-російських переговорів позначилися кілька точок кризи. Наприклад, на пострадянському просторі нещодавно закінчилася гостра фаза кризи в Казахстані, яка зараз переходить у політичну площину. Нагнітання напруження навколо України дуже погано позначається на нашій економіці – як і психологічному стані українців. Інформаційне накачування досягло своєї мети, і зараз для людей це – питання номер один. Але, судячи з візиту Ентоні Блінкена до Києва та Анналени Бербок до Москви, йдеться якраз не про війну, а про зниження напруги та вирішення військового конфлікту на Донбасі», - вважає Руслан Бізяєв.

На його думку, йдеться про вирішення цілого комплексу питань як політичних, так і економічних.

«Адміністрація Байдена починає готувати громадську думку Заходу до того, що Україна та Грузія ніколи не будуть членами НАТО. Але говорити про це прямо не можна. Але, судячи з постачання озброєнь, Британія розглядає Україну як частину нової лінії Пілсудського. У цю лінію, крім нас, мають увійти балтійські держави та Польща», - припускає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він висловив свої припущення щодо причин приїзду Ентоні Блінкена до Києва.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв прокоментував розвиток кримінальної справи щодо Петра Порошенка.