Свою думку експерт висловив у програмі «Розвилка».

«Призначення прокурора САП – не таке питання, заради якого Блінкену варто було летіти до Києва. Такі справи вирішуються на рівні профільних фахівців, дистанційно. Тоді в чому сенс візиту? Я думаю, Блінкен приїжджав, щоб передати якусь непублічну інформацію. Останнім часом ми спостерігаємо дисонанс між заявами американських політиків та ЗМІ – та наших. Американці говорять мало не про загрозу ядерної війни, як за часів Трумена, незадовго до створення НАТО. А в нас кажуть, що ситуація під контролем, і Зеленський днями заявляв, що війни не буде», - нагадує Руслан Бізяєв.

На його думку, Блінкен прилітав для того, щоб під час особистої зустрічі передати Зеленському щось таке важливе, що заради цього варто було летіти до Києва.

«Блінкен міг заявити, що Донбас та українсько-російські відносини – це зона відповідальності Європи. Ймовірно, зараз триває переорієнтація з американського бачення конфлікту з РФ на європейське. Але говорити про це вголос не можна», - припускає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він стверджував, що Петро Порошенко не здатний девальвувати нинішню структуру влади в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв прокоментував громадський резонанс, який викликала справа Порошенка.