Свою думку експерт висловив у програмі «Розвилка».

«Чому американці попросили засекретити текст ультиматуму, а росіяни на це погодилися? Я думаю, річ у тому, що на переговорах і США, і Росія опинилися у своєрідному дипломатичному клінчі. Він дозволяє зберігати войовничу риторику, робити гучні заяви, робити малозначущі дії, які потім роздмухуються до краю. Але США та РФ намацали нішу компромісу, і далі продовжуватимуть рухатись у цьому напрямку. Зокрема, йдеться про Східну Європу та пострадянський простір», - вважає Руслан Бізяєв.

Він окреслив можливі контури компромісу.

«За інсайдерською інформацією, американська та британська зброя в Україні зберігатиметься на опечатаних складах. На лінію розмежування вона може потрапити лише для того, щоб створити сюжет для журналістів. Крім того, США пообіцяли не розміщувати свої військові бази на пострадянському просторі. Не буде і таких санкцій, які могли б реально торкнутися економіки Росії», - припускає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував рейтинги Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв спрогнозував подальше зростання протестних настроїв в українському суспільстві.