Свою думку він висловив у програмі «Прогноз» на каналі «Знай 24».

«Владі потрібно наочно показати, що будь-які протести будуть усунуті. Цю акцію розігнали професійно. Самі протести викликані тим, що дірку у бюджеті вирішили заткнути коштом малого бізнесу – більше грошей взяти ні звідки. З великим бізнесом це не вийде – хто ж його посадить, він же пам'ятник. Сама ідея вивести малий бізнес з тіні хороша, але виконали її через пень-колоду. Внаслідок цього такий бізнес заганяють у тінь і провокують безробіття – просто тому, що влада вирішила зрубати бабла», - каже Руслан Бізяєв.

Влада, за його словами, вирішила чітко показати, що гра йтиме лише за її правилами.

«Не лише малий бізнес – інші галузі зараз теж на межі бунту. Навіть у поліції починається «італійський страйк». Відбувається те, чого я побоювався весь 2021: починаються маленькі протести, які до весни можуть злитися в єдину повноводну річку. І тоді буде вже не до того, що Путін нападе», - зазначає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua раніше він прокоментував надання фінансової допомоги нашої країни з боку Єврокомісії.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, адміністрація Байдена готує західну громадську думку до думки, що Україна та Грузія ніколи не будуть членами НАТО.