Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

«Коли цей правоохоронний комітет приїздив до Харкова, Олексій Білошицький, мій перший заступник, зразу ж наголошував, що у нас кричуща ситуація з заробітними платами, з фінансовим забезпеченням. Це було два чи три місяці до Нового року. Яка була відповідь правоохоронного комітету? «Ну, все понятно!», от і все. Що ви хочете, якщо пан Куницький (нардеп «Слуги народу», більш відомий під псевдонімом zpsanek, - ред.) називає поліцейських прямо на правоохоронному комітеті макаками! Каже: «Ваші макаки...», - розповів він.

Євгеній Жуков пояснив, чому довго не ремонтують розбиті та поламані автомобілі патрульних: «Виходили такі нехороші люди, бізнесмени, які в цьому бізнесі давно, і писали скарги в Антимонопольний комітет, і комітет заморожував на шість місяців документацію і гроші, поки не розберуться. Вони, напевно, хотіли включитися, щоб якісь «откатіки», туда-сюда».

Щодо відео з місця загибелі народного депутата Антона Полякова він пояснив:

«Там просто був випадок, що зупинили таксі. Випадково зупинили вночі, може, не там звернув. Побачили, позаду лежить людина, але лежить так неприродно, не як спить. Потім почали йому робить першу допомогу, але він вже помер. Трошки машина була забльована, отакий момент. Все відео звідти потрапило. Бо це ж кримінальна справа, ми ж все передаємо в спеціальні ці органи і служби, вони розбираються», - пояснив Євгеній Жуков.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ветеран «Азову» Сергій «Боцман» Коротких розповів, як в ОРДЛО взяв у полон «міністра оборони».

Знай.ua також повідомляв, що Поліція штрафує українських водіїв за "старі" права: до 3400 тисяч гривень відповідальності.