Ультраправий активіст Сергій «Боцман» Коротких, який відомий як ветеран полку «Азов», один з визволителів Маріуполя та низки населених пунктів ОРДЛО, розповів, як узяв у полон «міністра» оборони тимчасово непідконтрольних владі України територій.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

Щодо полону одіозного чиновника він зазначив, що той сам намагався всіляко потрапити в полон.

«Це було п'ятого травня 2014 року, сепаратисти захопили відділення у Маріуполі. Нас відправили допомогти цьому відділенню. Дорогою на нас зробили засідку. Ми їхали трьома автобусами. У першому автобусі був я. За кілька днів до цього ми знічев'я тренували поведінку в засідці. Ми першою машиною проскочили, другу розстріляли. З групою людей ми зайшли у фланг та почали стріляти. Одного вбили, парочку поранили та захопили «міністра оборони», - каже він.

За словами «Боцмана», він та його бойові товариші не знали, кого захопили в полон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Ми взагалі нічого не знали, просто потрапили в засідку і відстрілювалися, і як могли з неї викручувалися. У результаті ми захопили цього «міністра оборони» та оператора якогось російського каналу, який виїхав зняти барвистий розстріл колони з «правосєками». Вони чомусь думали, що ми є «Правим сектором». Журналіста ми змушені були практично відразу відпустити, а цього товариша привезли до себе. Потім з'ясувалося, що він «міністр оборони», потім його місяць возили, як ведмедя, показували. Це було особливе досягнення АТО у травні 2014 року», - згадує Сергій Коротких.

Як повідомляв Знай.ua, ультраправий активіст Сергій Коротких заявив, що з «Тесака» вибивали свідчення під тортурами.

Також Знай.ua повідомляв, що ексрозвідник ГУР Роман Червінський розповів, ким вважає Андрія Єрмака.