Ексрозвідник Головного управління розвідки Роман Червинський розповів про те, ким він вважає голову Офісу президента України Андрія Єрмака.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі “Христя”.

“У мене є певні елементи оперативної інформації, які показують, що ця людина працює, я не скажу, що на користь Росії, вона бачить Україну з Росії. Братськими народами, вважає за радянською ідеологією, що нам краще бути разом з Росією”, - сказав Роман Червінський.

За його словами, така позиція Андрія Єрмака простежувалася ще в перших інтерв'ю.

“Що це провокаційна війна з нашого боку, що Порошенко затіяв цю війну, і він за це відповість. Це все в нього зсередини йде. Він бачить, що Україна винна у війні, яка зараз відбувається на сході... Є таке поняття як агентура впливу. Агент впливу. Тобто це агент, який перебуває на посаді, він не має права себе розкривати. Він сильний тим, що він на високій посаді і може своїми рішеннями діяти на користь іншої держави”, - додав Роман Червінський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він зазначив, що агент не повинен відкрито агітувати за Росію, він впливає ідеологічно всередині системи, щоб Росія отримувала вигоду. За його словами, поки що він має лише непрямі докази того, що Андрій Єрмак є агентом і працює на Росію.

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Кухарчук закликав створити Оперативний штаб при Черкаській обласній раді.

Також Знай.ua публікував слова Луценка: Зеленський та Єрмак вимагали від мене віддати Цемаха Росії, погрожуючи звільненням.