Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю журналістці Христині Бондаренко на YouTube-каналі «Христя».

За його словами, раніше патрульний поліцейський міг придбати квартиру в лізинг. Але ця ініціатива припинилась після зміни керівництва МВС.

«Вони створюють там якусь нову систему, загальнодержавну. Це було на рівні МВС, і все, люди чекають. Деякі люди дали задаток грошей цим продавцям квартир, щоб не продавали. І зараз продавці квартир кажуть: «Слухай, я вже міг сто разів її продати! Коли вже ваше керівництво буде куплять?». Але це загальнодержавна проблема. Це не проблема голови Національної поліції, навіть не міністра», - каже він.

Такі відверті і не завжди приємні для вищого керівництва вислови свідчать про серйозні проблеми в поліції.

Євгеній Жуков зазначає: «Я не правдоруб, я командир підрозділу. Я не дуже часто спілкуюся, розповідаю ті чи інші історії. Але я дуже багато роблю зі своєю командою. Спілкується, як правило, пан Білошицький. Я теж втомився за сім років слухати, який я негідник, «мусор» і все інше. Але якщо зараз я піду і кину цю всю історію, яку ми створювали разом всі з цими молодими людьми, то їх просто знищать. Грошове забезпечення та такому низькому рівні».

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім того, поліцейський постійно стикається з негативними проявами суспільства, що можуть витримати далеко не всі.

«Він ранком прокинувся, молода людина, іде на роботу. Він зупиняє машину або йде на допомогу людям, а його замість «Доброго дня!» починають хейтити. Він просто в шоку, а на вечір уже морально вбитий. Або він проходить цей бар’єр і служить далі, або пише рапорт і каже: «Я не хочу більше працювати», - підсумовує він.

Як повідомляв Знай.ua, Ветеран «Азову» Сергій «Боцман» Коротких розповів, як в ОРДЛО взяв у полон «міністра оборони».

Знай.ua також повідомляв, що Поліція штрафує українських водіїв за "старі" права: до 3400 тисяч гривень відповідальності.