Його слова прозвучали у програмі «Антишоу».

«На війні насамперед народжуються страх та насильство. Наприклад, колеги з Великої Британії та США постійно запитують представників України, наскільки в країні панічний стан, наскільки залякане суспільство, чи всі зібрали тривожні валізки. Градус неврозу в англомовних країнах і особливо в США досяг величезної величини. Там уже уявляють, що всі українці ховаються у бомбосховищі. Йдеться мало не про ядерний удар. Причому не можна сказати, що такі настрої панують лише в англомовних країнах. Навіть мене українські колеги розпитують про мій досвід війни у Чечні, хоча сказати, що я брав участь у самій війні, було б перебільшенням», - каже Віктор Савінов.

На його думку, українське суспільство теж перебуває у стані неврозу.

«Всіх цікавить, чи буде війна, і якщо так, то як на ній зберегти своє життя. Ці два питання хвилюють усіх і в Україні, і поза нею. Я говорю саме про простих громадян, яким цікаві практичні питання: якщо бахне, то коли, і як при цьому вижити», - вважає Віктор Савінов.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, раніше юрист Геннадій Друзенко оцінив військовий потенціал України.

Також Знай.ua повідомляв, що ветеран війни на Донбасі Кирило Сергєєв розповів про російську військову тактику.