Про це він розповів на Youtube-каналі Національного Корпусу.

«Евакуація більшою мірою стосується родин тих людей, які воюють, готові воювати або проводять публічну проукраїнську діяльність – інших людей евакуація не стосується. Про евакуацію ми говоримо лише у виключних випадках, адже ворогу набагато простіше зайняти міста, у яких ніхто не проживає», - зазначив Дмитро Кухарчук.

За словами експерта, якщо зник зв’язок та інтернет, відключили воду, електрику та постачання тепла, і зв’язкова людина відсутня, то черкащанам слід їхати до Amros hub, де буде надана інформація, що робити надалі.

«Вам треба зв’язатися з нами вже зараз, поспілкуватися із нашими людьми та залишити свої контактні дані. У випадку окупації ми вас розіб’ємо на маленькі групи та скажемо, що робити», підкреслив Дмитро Кухарчук.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Національний Корпус опублікував відео з військового вишколу для цивільного населення у Києві.

Також Знай.ua повідомляв, що у Нацкорпусі не згодні з усуненням Дмитра Герасименка з військової бригади.