Про це він розповів в авторській програмі «Толкова розмова» політолога, аналітика та футуролога Олексія Толкачова.

Позиція Заходу змінилася з однієї простої причини, зазначає він.

«Захід зрозумів, що це не конфлікт між двома країнами, а початок повномасштабної Третьої світової війни. Тому всі одразу схопилися за голови і почали якимось чином відігравати назад. Захід одразу почав помічати проблеми, про які ми не могли достукатися останні десять років», - розповідає Андрій Сидельников.

Він зазначив, що проживає у Великій Британії 14 років і вже втомився проводити зустрічі з політиками, писати листи, петиції, проводити акції та пояснювати, що в Росії правлячий режим – злочинний.

«Путін зробив таким чином, що ми вже зсередини не говоримо про російську обстановку, в якій немає демократії від слова «зовсім». Цей режим зараз загрожує вже усьому світові. У Кремлі знаходиться шалений шизофренік. Він неадекватно реагує на порядок денний. Він живе минулим, колишніми «заслугами» Радянського Союзу, останні 20 років мріє відтворити Радянський Союз. Він поетапно це все робить. Він чомусь вирішив, що він великий і всемогутній», - міркує політик.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Насправді це небезпечно і страшно для світу: «Володіючи ядерною зброєю, безумець може завдати непоправної шкоди не тільки Україні, а вже й усьому світу», - робить висновок він.

Як повідомляє Знай.ua, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів про стан українських силових структур на момент падіння режиму Януковича та російського вторгнення до країни.

Також Знай.ua повідомляв, що генерал Сергій Кривонос розповів, як потрібно формувати сили територіальної оборони.