Його слова прозвучали у програмі «Розвилка».

«Жодний президент України не міг би виконати Мінські угоди, це в принципі неможливо. Наразі потрібно перезавантажити ситуацію таким чином, щоб, з одного боку, плавно відійти від Мінських угод, а з іншого – знайти такий формат, який допоможе вирішити проблему реінтеграції окупованих територій. На мою думку, починати розв'язання проблеми Донбасу потрібно з гуманітарної складової. Також дуже важливою є ідеологія. І лише після цього можна переходити до якихось політичних питань. Навіть якби президентом України був хтось із «біло-блакитних», результат був би той самий», - вважає Руслан Бізяєв.

Також експерт прокоментував підсумки Революції Гідності.

«На Майдан люди виходили не так за євроінтеграцію, як проти свавілля. Про нього розповідали навіть на російському телебаченні. Не можна говорити, що Захід зрадив Україну, адже у політиці немає друзів та ворогів – є партнери та конкуренти. Не варто сподіватися, що хтось прийде та вирішить за нас усі проблеми», - каже Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував відправлення військ НАТО до Польщі та Румунії.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв висловив свою думку щодо призначення Бріджіт Брінк послом США в Україні.