Про це повідомили у Telegram-каналі Національного Корпусу.

«Уже другий тиждень в рамках всеукраїнської кампанії «Не панікуй! Готуйся!» проходять заходи з цивільного захисту для населення. Штаби оборони разом з Національним Корпусом і подекуди з іншими організаціями проводять навчання з підготовки українців до можливих повномасштабних військових дій», - сказано у публікації.

У публікації зазначено, що вже на цих вихідних відбудуться вишколи у Львові, Києві та Івано-Франківську (12 лютого), а 13 лютого плануються вишколи у Дніпрі, Житомирі, Сумах, Миколаєві та Чернігові.

«Заняття з надання домедичної допомоги відбудуться 10 лютого в Івано-Франківську та Києві, 11 лютого в Тернополі, 12 лютого у Полтаві, Черкасах та Рівному. Крім цього, в Полтаві збиратимуть й розбиратимуть ММГ, а в Деснянському районі Києва 10 лютого плестимуть маскувальні сітки», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Кухарчук розповів план дій для черкащан у випадку наступу Росії.

Також Знай.ua повідомив, що Національний Корпус опублікував відео з військового вишколу для цивільного населення у Києві.