Свою думку політик висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Усі скаржаться, що від «слуг» просто життя не стало. Вони думають тільки про свої підприємства та про те, щоб влізти ще в чийсь бізнес, увійти в долю. Тож, звісно, жодного політичного переслідування тут немає. «Слуги» роблять те саме, що й раніше, просто зараз це спливло на поверхню, тому що таких витівок накопичилося вже дуже багато. Зараз вони діють особливо активно, бо скоро будуть вибори, партія може втратити більшість – і треба встигнути запастися «кормом» як слід», - вважає Геннадій Москаль.

Він також прокоментував останні події у справі про ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна.

«Я впевнений, що плівки у справі Трухіна показували Зеленському. Але якраз ті записи, які були зроблені в установленому законом порядку, вже стерті, а доказами могли служити лише вони. Те, що опублікувала «Українська правда», з процесуального погляду теж може бути доказом, але для цього потрібно офіційно підтвердити авторство запису», - каже Геннадій Москаль.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував ініціативу щодо збільшення податку на видобуток українського газу.

Також Знай.ua повідомляв, що Москаль звинуватив владу у посиленні тиску на бізнес.