Слова політика прозвучали у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Розробки за тарифами наша партія надала у користування політикам, які мають доступ до рупорів. Ми нічого не мали проти, навпаки, сподівалися, що це допоможе. На жаль, політики попіарилися на темі тарифів та забули про неї. А економічно обґрунтовані комунальні тарифи – це собівартість плюс розумний прибуток. Це все, більше туди нічого не входить. На сьогодні у нас інші тарифи: це собівартість плюс не просто нерозумний, а абсолютно божевільний прибуток, точніше, нажива – це різні речі. Оскільки тарифи впливають на життя кожної української родини, їх повинна регулювати держава», - вважає Максим Гольдарб.

Проте, на його думку, у нашій країні державний апарат не просто самоусунувся від вирішення проблеми – він бере участь в отриманні наживи.

«Нам кажуть, що тарифи відповідають європейським нормам – але українські тарифи не відповідають ні життю, ні законодавству. Наприклад, законодавство про ЖКГ свідчить, що середній тариф не може перевищувати середню норму доходу на тій чи іншій території», - наголошує Максим Гольдарб.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше НКРЕКУ вирішила перевірити діяльність 29 облгазів щодо порушень.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова попередила про можливість перегляду комунальних тарифів.