Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

За словами екстрасенса, магія в принципі існує в нашому житті, а тому бажання звернутися до неї – не погане. А церква забороняє всяку магію, бо дуже складно розібратись, де біле, а де чорне», - пояснює вона і додає, що в тоді легко опинитися в пастці, потрапити в полон темних сил.

Як розповідає Розалія Романова, не можна використовувати силу для впливу на людську волю, тому що за це свого часу відплатять найвищі світлі сили. «Серед магів є білі та чорні маги та ще є сірі маги, але це все одно ті маги, які чорні», - зазначає вона. Екстрасенс підкреслює, що світлі маги якраз-таки ніколи не впливають на волю людей, наприклад, вони не каратимуть, не чинитимуть помсти замість когось, якщо їх попросять. До того ж, пояснює вона, людина є інструментом для інших людей і відплата в її життя прийде саме тоді, коли вона слабка.

Принагідно Розалія Романова торкається і питання оплати за послуги. Як вона зазначає, переважно суспільство вважає, що світлий маг, який отримав свій дар від Бога, повинен виконувати свою роботу безкоштовно. «Але кожна людина має дар божий, наприклад слух і голос кожного музиканта – це дар божий, але це не означає, що людина повинна співати безкоштовно. Що б ви не робили і ким би ви не працювали, у вас є дар божий робити добре те, що ви робите», - пояснює екстрасенс. Вона додає, що навіть гарні кулінарні навички жінки – теж дар Бога.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Отже, підсумовує Розалія Романова, платити потрібно за будь-які сили та час, які витрачає на вас інша людина, це стосується і магів.

Як повідомляв Знай.ua, Романова заявила, що треба змінюватися разом зі світом та вбирати нові знання.

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, як правильно дякувати.