Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Багато людей зараз чекають, коли все стане на свої місця і повернеться лад, але треба розуміти, що нічого не повернеться. І якщо ви зараз усвідомили, що так воно і є, то не треба засмучуватися, а треба порадіти», - розповіла Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що найвищі світлі сили на нашому боці і вони знають, що далі буде щось найкраще. Але для того, щоб було найкраще, вважає вона, треба все старе прибрати. Тому все залежить від людей, наголосила вона, треба змінюватися разом зі світом та вбирати нові знання. Також людям потрібно по-справжньому любити своїх дітей, повідомила вона, і тоді вони матимуть привілейоване становище.

«А якщо ви тягтимете ковдру на себе і чекатимете, що все повернеться, то у вас нічого не вийде, тому що цього ніколи не буде. Ви можете бути серед тих, хто житиме і погано почуватиметься або серед тих, хто загине, бо йде оновлення. Зараз не треба будувати якихось чітких планів, а треба бути гнучкими, кожен день сприймати як подарунок і бути готовим до будь-яких змін», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що з дня спадного Місяця починаються великі небезпеки.

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, як поєднуються наша дата народження з ім'ям.