Його слова пролунали на каналі «My.ua».

«Дату російського нападу на Україну постійно відкладають. Здавалося б, атака може розпочатися будь-якого дня. Але вже вкотре цього не відбувається, і щоразу знаходять різні пояснення. Останнє з них – китайський лідер Сі Цзіньпін попросив Путіна почекати з нападом. Сам я припускаю, що російського вторгнення в Україну не буде. Як могло б розвиватися таке вторгнення? На українському кордоні, за різними даними, від 100 до 150 тисяч російських військових, і в останні місяці їхня чисельність не збільшується. Очевидно, це і є всі російські сили, які мають дійти чи до Умані, чи до Львова, чи до Ла-Маншу», - іронізує Дмитро Будкевич.

Він нагадує, що в українській армії понад 200 тисяч людей.

«Окрім армії, у нас є ще Нацгвардія, територіальна оборона та понад мільйон військових запасів. Навіть якщо в російських військ оснащення і підготовка краще, безглуздо наступати на переважаючі сили противника. Життя – це не фільм «Чапаєв», де білі офіцери на повний зріст ідуть строєм на кулемети», - каже Дмитро Будкевич.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше ветеран війни із позивним «Пілігрим» дав поради, що потрібно запасти у квартирі на випадок російської агресії.

Також Знай.ua повідомляв, що подружжя Зеленських пообіцяло в жодному разі не покидати країну.