Про це він розповів у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня».

Гість програми підкреслює, що у разі російської інтервенції кожному громадянині доведеться захищати своїх близьких. «Причому виходити з того, що все буде погано – все хороше нехай стане приємною несподіванкою», - підкреслює він.

За словами «Пілігрима», найнеобхіднішими речами на цей випадок будуть зброя та боєприпаси. До того ж, додає він, замість патронів можна буде використовувати все що завгодно. Принагідно розвідник нагадує про пограбування квартир у Луганську та Донецьку. «В оточеному місті активізуються бандити, авантюристи та просто нахаби, але до озброєних людей вони не сунуться», - розповідає він.

Окрім зброї, зазначає гість програми, громадяни повинні мати запас медикаментів. Зокрема, він говорить про антибіотики широкого спектра дії, тетрациклін, а також радить підготуватися до мігреней, головного болю та розладів шлунку, оскільки продукти будуть вже не надто свіжими. «Словом, запасіть якнайбільше медикаментів – потім ви не зможете їх дістати», - підкреслює «Пілігрим».

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, «Пілігрим» заявив, що на Сході населення України досить патріотичне і не співпрацюватиме з окупантами.

Також Знай.ua писав про те, що «Пілігрим» висловив свою думку щодо загрози російського вторгнення в Україну.