Про це він розповів у інтерв'ю на YouTube-каналі Максима Ялі.

Максим Ялі та Роман Цимбалюк записували інтерв'ю на тлі палаючого Кремля та обговорювали той інформаційний резонанс, який підняли західні ЗМІ на тлі загрози повномасштабного російського вторгнення.

«Україна знаходилася у повному півкільці, навіть більше, ніж у півкільці. Це Білорусь, по периметру нашої країни на східних кордонах з РФ, окупований Донбас, окупований Крим, плюс оголошені навчання з блокування українських портів. Постає питання: західні ЗМІ винні?», - каже Роман Цимбалюк.

Він зазначив, що такої ескалації та такої кількості військових підрозділів не було біля українських кордонів ніколи. За словами журналіста, не можна просто «не говорити про погане», адже у подібній ситуації у 2014 році ми теж думали, що жодного вторгнення не може бути. Роман Цимбалюк додав, що Захід також грає свою гру і в них теж свої геополітичні цілі на тему, як утихомирити Росію.

«Я вважаю, що якщо хтось каже, що ми хочемо вас вбити та знищити, то до цього потрібно поставитися серйозно. Коли в тебе такий складний сусід, краще перестрахуватися. За інформацією Дмитра Кулеби, на мою думку, два ярди допомоги виділили. Висновки про те, що Захід тисне на Україну, Захід утомився від України... Згадую висловлювання, що Байден «злив» Україну. Але всі події останніх місяців говорять про те, що Україну цінують іноді більше наші західні партнери, ніж самі українці», - заявив Роман Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше ветеран війни із позивним «Пілігрим» дав поради, що потрібно запасти у квартирі на випадок російської агресії.

Також Знай.ua повідомляв, що Чаплига прокоментував можливість російського вторгнення в Україну.