Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі Знай.ua.

Катерина Котенкова нагадала, що багато олігархів та багатіїв втекли з України за кордон. На її думку, було б краще, щоб вони вже не поверталися сюди. Журналістка зауважила, що саме вони, можливо, і є тим баластом, який є нашою головною проблемою – вони не хочуть думати та аналізувати.

«Але ні, емоції зашкалюють. А завдяки цим емоціям нами і маніпулюють, завдяки емоціям ми обираємо правителів, які вішають нам локшину на вуха, ці емоційні люди вважають, що і корупцію нам не перемогти, і економіку не підняти», - каже Катерина Котенкова.

Журналістка вважає, що якби ці олігархи не поверталися в Україну, наше суспільство від цього тільки б виграло. За її словами, тут знайдуться люди, які піднімуть економіку: це легко буде зробити, якщо перестануть красти та грабувати.

«Паніка. Раніше не знала, як пахне паніка. Тепер знаю. Зараз усюди цей сморід паніки. Українці, заспокойтесь. Все буде добре. Багато знайомих поїхали на західну Україну. Не треба боятися. Все буде добре. Тиждень дуже тяжкий. Але ми усі витримаємо. Витримаємо цю атаку. Інформаційну атаку. Будь-яка дія має мати сенс», - вважає Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами журналістки, окупований 2014 року Крим був раптовим, але прорахованим за наслідками ударом, як і війна на Донбасі. Вона зазначила, що зараз, коли всі трублять про можливий напад і кожен крок Росії відстежується з усіх боків, нічого безглуздішого, ніж нападати, бути не може.

«Не буде війни – не буде наслідків, а репутація крутого пацана явно Путіну приємна. Адже зрозуміло, що НАТО на межі 1997 року не відійде. Але ж він вимагав. Боятися не треба, але треба бути готовими. До всього завжди. Ми не переїдемо. Сусідів не змінимо. А жити треба…Так давайте жити. Криза тому і називається кризою, що обов'язково минає. Тільки нехай олігархи, які втекли, не повертаються, без них буде найкраще», - заявила Катерина Котенкова.

Як повідомляє Знай.ua, раніше ветеран війни із позивним «Пілігрим» дав поради, що потрібно запасти у квартирі на випадок російської агресії.

Також Знай.ua повідомляв, що Чаплига прокоментував можливість російського вторгнення в Україну.