Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

Є люди, які не люблять своє ім'я і навіть видаються іншими іменами. І багато людей називають їх за псевдонімом та навіть не здогадуються, що в паспорті вони мають зовсім інше ім'я. Я чула багато дивовижних історій про імена і хочу сказати, що ім'я має колосальне значення. В імені кожній букві відповідає якась цифра і несе певну енергію», - розповіла Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що, якщо людині не подобається його ім'я, вона відчуває, що воно чуже і їй хочеться щось змінити у своєму житті, то треба змінити ім'я і в житті обов'язково щось зміниться. І дуже часто дівчата перед тим, як вийти заміж, думають міняти їм чи не міняти прізвище, наголосила вона, для прийняття такого рішення потрібно порахувати енергію вашого прізвища та прізвища чоловіка. Якщо ці енергії будуть схожі, поділилася вона, змінивши прізвище, у вашому житті практично нічого не зміниться.

«А буває таке, що, справді, прізвище чоловіка змінює жінку, розкриває її та дає їй додаткову енергію – це добре. А буває, що навпаки – гасить енергію, це погано. І якщо ви хочете змінити своє ім'я або прізвище, то ви у будь-якому випадку зміните свою долю. Перш ніж це зробити, порадьтеся з фахівцями, причому не з одним, а як мінімум з трьома. З астрологом, нумерологом та тарологом, що вони вам скажуть та які нюанси підкажуть. І тільки коли ви зберете всі фактори, тоді беріть та змінюйте», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова заявила, що треба змінюватися разом зі світом та вбирати нові знання.

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, як правильно дякувати.